Privadessa

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament  1720/2007 de 21 de setembre.
L’informem que,  en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de TANCAT I BARRAT S.C.P. amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a la qual s’han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

Política de Privadesa

Aquesta Política de Privadesa estableix els termes en què utilitza i protegeix la informació que els seus usuaris proporcionen en el moment d'utilitzar el vostre lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels usuaris.

Informació que és recollida

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte com la vostra adreça de correu electrònic i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o fer un lliurament o facturació.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d'usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l'adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Cookies

Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar-se al vostre ordinador, en acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les cookies és que amb elles les web et poden reconèixer individualment i per tant oferir-te el millor servei personalitzat de la seva web.

Seguretat

La seguretat de les vostres dades personals és important per a nosaltres, però recordeu que cap mètode de transmissió per Internet o mètode demmagatzematge electrònic és 100% segur. Si bé ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per protegir la vostra informació personal, no podem garantir la vostra seguretat absoluta.

Canvis a la Política de Privadesa

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment, per tant, us recomanem revisar-la freqüentment. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació al lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, notificarem aquí que ha estat actualitzada, per la qual cosa està assabentat de quina informació recopilem, com i sota quines circumstàncies, si n'hi hagués, la utilitzem i/o divulguem.

L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:

Responsable del fitxer:

Nom: JOSEP CORTÉS CASALS
Direcció: AVGDA. LLUIS COMPANYS 31 ATIC 3
Codi postal: 08150
Localitat: PARETS DEL VALLÈS
Província: BARCELONA
DNI: 40954142C

Correus electrònics:
xemeneies_tancatibarrat@hotmail.com
info@tancatibarrat.com

Web: https://www.tancatibarrat.com

A més en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç electrònic, l’informem que la nostra pàgina web té com a objectiu un canal d’informació, comunicació, i serveis entre, i els seus clients i empleats a través d’Internet.