Privacidad

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament  1720/2007 de 21 de setembre. L’informem que,  en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de TANCAT I BARRAT S.C.P. amb la finalitat de prestar els serveis sol · licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a la qual s’han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:

Responsable del fitxer:

Nom: JOSEP CORTÉS CASALS
Direcció: AVGDA. LLUIS COMPANYS 31 ATIC 3
Codi postal: 08150
Localitat: PARETS DEL VALLÈS
Província: BARCELONA
DNI: 40954142C

Correus electrònics:
xemeneies_tancatibarrat@hotmail.com
tibarrat@gmail.com
info@tancatibarrat.com

Web: https://www.tancatibarrat.com

A més en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç electrònic, l’informem que la nostra pàgina web té com a objectiu un canal d’informació, comunicació, i serveis entre, i els seus clients i empleats a través d’Internet.