Serveis d’escura xemeneies

SERVEI D'ESCURA XEMENEIES

Mantingui la seva llar de foc neta, segura i eficient

Revisi la seva instalació 1 cop l'any

Li oferim un servei d'escura xemeneies. Tenim totes les eines per realitzar el treball d'una manera ràpida, segura i sobretot neta; per causar les mínimes molèsties possibles.

Eviti riscos d'incendi i mal tiratje

Mantingui la seguretat i l'escalfor a casa seva. Amb el temps la seva instal-lació va acumulant sutge que causa un mal funcionament en el seu llar de foc i fins i tot existeix un risc d'incendi.

Aconsegueixi un rendiment òptim

El sutge causa una manca de tiratge d'aire i per tant una mala combustió. La seva instal-lació es veu afectada per un desaprofitament de l'energia calorífica i del repartiment de l'escalfor.

La majoria de les llars de foc cremen la fusta per a desprendre calor, i aquest procés de combustió produeix subproductes sòlids en forma de finíssimes partícules, que s'acumulen a les xemeneies i en els tubs que condueixen el fum en forma d'una capa negra, anomenada sutge, i que és altament combustible.

Hem de tenir en compte que el sutge és el principal motiu d'incendi a les xemeneies i el causant de la falta de tiratge de la seva llar de foc o recuperador. Cal tenir present que amb un ús normal de la seva llar de foc, és convenient netejar la xemeneia anualment.

"TANCAT I BARRAT" li ofereix aquest nou servei d'escura-xemeneies amb totes les eines necessàries per a extreure i aspirar el sutge de la seva xemeneia, de la forma més neta i eficient.

Demani informació del nostre servei d'escura xemeneies.

Demani’ns més informació o concerteu una cita

Façi la seva consulta d'aquest servei o demani'ns hora per al manteniment de la seva instal.lació.