Termes i condicions

Termes i Condicions

Aquesta pàgina web és propietat de Tancat i Barrat S.C.P., amb domicili social a AVGDA. LLUIS COMPANYS 31 ATIC 3  08150 PARETS DEL VALLÈSBARCELONA i número d’identificació fiscal 40954142C.
L’accés a aquesta pàgina web implica l’acceptació dels termes i condicions següents:

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquesta pàgina web, entenent per aquests a títol enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i codis font (d’ara endavant, els “Continguts”), són propietat exclusiva de [nom de l’empresa] o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari, en virtut del que disposa aquest Avís Legal, cap dret sobre aquests més enllà del que és estrictament necessari per al ús correcte de la pàgina web.

Ús del lloc web

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i els seus continguts, d’acord amb la legislació aplicable i aquest Avís Legal. L’usuari haurà d’abstenir-se de: Fer un ús no autoritzat o fraudulent del lloc web i/o els continguts amb fins o efectes il·lícits.
Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del lloc web sense complir les condicions exigides per a aquest accés.
Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys als sistemes físics o lògics del titular del domini, els seus proveïdors o tercers.
Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del titular del domini o propietat del lloc web. Suprimir, ocultar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del lloc web o de tercers incorporats als continguts.

Responsabilitat

El titular del domini no es fa responsable de l’ús inadequat que es faci dels continguts de la seva pàgina web. Així mateix, no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a què es pugui accedir per enllaços (links) des de la pàgina web https://www.tancatibarrat.com/

Modificacions

El titular del domini es reserva el dret a realitzar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través del mateix com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

Legislació aplicable

La relació entre el titular del domini i lusuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals espanyols.